Índex del Fòrum de Atletisme Arec Terrassa Atletisme Arec Terrassa
http://www.arecterrassa.com
 
 FAQFAQ   BuscarBuscar   Llista de MembresLlista de Membres   Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris   Registrar-seRegistrar-se 
 PerfilPerfil   Inicia una sessió per veure els teus missatges privatsInicia una sessió per veure els teus missatges privats   Iniciar SessióIniciar Sessió 

FAQ
Inici de sessió (login) i registre
Per què no puc iniciar una sessió?
Per què m'he de registrar?
Per què surto de la meva sessió automàticament?
Com puc evitar aparèixer als llistats d'usuaris connectats?
He perdut la meva contrasenya!
M'he registrat però no puc iniciar una sessió!
Vaig registrar-me fa temps però ara ja no puc iniciar una sessió!

Preferències d'usuari i configuracions
Com canvio la meva configuració?
Les hores no són correctes!
He canviat el fus horari però l'hora segueix estant malament
El meu idioma no està a la llista d'idiomes!
Com puc mostrar una imatge sota el meu nom d'usuari?
Com canvio el meu rang?
Quan clico sobre l'enllaç per enviar un email a un usuari se'm demana que iniciï una sessió

Publicació de missatges
Com publico un tema en un fòrum?
Com edito o esborro un missatge?
Com afegeixo una signatura al meu missatge?
Com creo una enquesta?
Com edito o esborro una enquesta?
Per què no puc accedir a alguns fòrums?
Per què no puc votar a les enquestes?

Formateig i Tipus de temes
Què és el codi BBCode?
Puc utilitzar l'HTML?
Què són els Smileys?
Puc afegir imatges als missatges?
Què són los Anuncis?
Què són els Temes Permanents?
Què són els Temes Tancats?

Nivells d'usuari i Grups
Què són els Administradors?
Què són els Moderadors?
Què són els Grups d'Usuaris?
Com puc unir-me a un Grup d'Usuaris?
Com em converteixo en Moderador d'un Grup d'Usuaris?

Missatgeria privada
No puc enviar missatges privats!
No paro de rebre missatges privats no desitjats!
He rebut spam o correu amb insults d'algú d'aquest fòrum!

Sobre phpBB 2
Qui ha programat aquest fòrum?
Per què la característica X no està disponible?
Amb qui he de contactar sobre abusos i/o problemes legals relacionats amb aquest fòrum?

 

Inici de sessió (login) i registre
Per què no puc iniciar una sessió?
T'has registrat? Has de registrar-te per tal d'iniciar una sessió. Se t'ha exclòs del fòrum? (si es així, quan intentis iniciar una sessió t'apareixerà un missatge dient-ho). En aquest cas, envia un missatge al webmaster o l'administrador del fòrum per saber perquè. Si t'has registrat i no has estat exclòs verifica que el teu nom d'usuari i contrasenya coincideixin, és el problema més habitual. Si estàs segur que les teves dades són correctes, envia un missatge a l'administrador del fòrum, és possible que aquest estigui mal configurat.
Tornar a dalt
Per què m'he de registrar?
Potser que no calgui, és decisió de l'administrador del fòrum si és necessari registrar-se per tal de publicar missatges. No obstant, registrar-te et donarà accés a característiques addicionals no disponibles per als usuaris invitats com ara tenir el teu gràfic personalitzat (avatar), enviar missatges privats o correu electrònic a altres usuaris, subscripció a grups d'usuaris, etc. Només costa un moment, per tant és molt recomanable.
Tornar a dalt
Per què surto de la meva sessió automàticament?
Si no actives la casella Iniciar sessió automàticament quan inicies la sessió al fòrum, només et mantindràs dins el sistema durant un temps predeterminat. Això es fa per evitar l'ús inadequat del teu compte per part d'algú altre. Per mantenir-te dintre del sistema activa la casella quan iniciïs la sessió, però recorda que això no és recomanable si accedeixes al fòrum des d'un ordinador compartit, e.g. biblioteca, cibercafè, universitat, etc.
Tornar a dalt
Com puc evitar aparèixer als llistats d'usuaris connectats?
Al teu perfil trobaràs l'opció Ocultar el meu estat de connexió; si actives aquesta opció, només apareixeràs als administradors i a tu mateix. Se't comptarà com a usuari ocult.
Tornar a dalt
He perdut la meva contrasenya!
Calma, tot i que la teva contrasenya no es pot recuperar, es pot canviar per una de nova. Per fer-ho ves a la pàgina d'inici de sessió i clica sobre He oblidat la contrasenya, segueix les instruccions i en poc temps podràs tornar a entrar.
Tornar a dalt
M'he registrat però no puc iniciar una sessió!
Primer verifica que estàs introduint el nom d'usuari i la contrasenya correctament. Si tot és correcte poden haver passat dues coses. Si el Sistema de Protecció Infantil (COPPA) està activat i quan t'has registrat has escollit l'opció Sóc menor de 13 anys d'edat llavors tindràs que seguir les instruccions que rebis. Si no és el cas, potser el teu compte necessita ser activat. Alguns fòrums requereixen que o bé tu o l'administrador activeu el nou compte abans de poder iniciar una sessió. Quan vas registrar-te se t'hauria d'haver informat sobre si era necessària l'activació. Si has rebut un email, segueix-ne les instruccions; si no l'has rebut, llavors assegura't que l'adreça electrònica que vas introduir sigui vàlida. Una raó per la qual s'utilitza l'activació d'usuaris és reduir la possibilitat que algú malintencionat s'aprofiti del fòrum de manera anònima.
Tornar a dalt
Vaig registrar-me fa temps però ara ja no puc iniciar una sessió!
Les raons més probables són aquestes: el nom d'usuari o la contrasenya que has introduït són incorrectes (revisa l'email que vas rebre quan vas registrar-te), o bé l'administrador ha esborrat el teu compte per alguna raó. Si aquest és el cas, potser no vas arribar a enviar cap missatge. Sol passar que els fòrums esborrin periòdicament els usuaris que no han publicat mai res per tal de reduir la mida de la base de dades. Prova de registrar-te de nou i participar en algunes discussions.
Tornar a dalt

Preferències d'usuari i configuracions
Com canvio la meva configuració?
Totes les teves configuracions (si estàs registrat) estan emmagatzemades en una base de dades. Per modificar-les clica l'enllaç Perfil que es troba, generalment, a dalt de cada pàgina, tot i que la ubicació pot canviar. Això et permetrà canviar la teva configuració.
Tornar a dalt
Les hores no són correctes!
Les hores segurament són correctes però és possible que estiguis veient les hores corresponents a un altre fus horari. Si aquest és el cas, hauries de canviar la configuració del fus horari al teu perfil per que es correspongui amb el teu e.g. Londres, Paris, New York, Sydney, etc. Tingues present que per canviar el fus horari has d'estar registrat. Per tant, si no estàs registrat, ja va sent hora que ho facis.
Tornar a dalt
He canviat el fus horari però l'hora segueix estant malament
Si estàs segur que has seleccionat el fus horari correcte i l'hora encara és diferent, el més probable és que es degui al canvi horari que es fa a l'estiu en alguns països. El fòrum no està dissenyat per gestionar aquest canvi horari i, per tant, durant els mesos d'estiu el fòrum pot diferir de l'hora local real en una hora.
Tornar a dalt
El meu idioma no està a la llista d'idiomes!
El més probable és que l'administrador no hagi instal·lat el paquet del teu idioma o bé que ningú hagi fet la traducció del fòrum. Prova de demanar-li a l'administrador del fòrum si pot instal·lar el paquet d'idioma que necessites. Si no existeix, llavors ets lliure de crear una nova traducció. Pots trobar més informació a la pàgina web del phpBB Group (clica l'enllaç que hi ha al final de la pàgina).
Tornar a dalt
Com puc mostrar una imatge sota el meu nom d'usuari?
Pot haver-hi dos tipus d'imatges sota el teu nom d'usuari en els missatges. La primera és una imatge associada al teu rang, generalment té forma d'estrelles o blocs que indiquen quants de missatges has publicat o el teu status. A sota d'aquesta hi pot haver una imatge més gran coneguda com Avatar, un gràfic generalment únic i personal per a cada usuari. És decisió de l'administrador del fòrum permetre l'ús d'avatars i el escull de quina manera es poden obtenir. Si no pots utilitzar-los és perquè així ho ha decidit l'administrador, pots preguntar-li les raons per les quals ho ha fet (estem segur que seran bones!).
Tornar a dalt
Com canvio el meu rang?
Generalment no pots canviar el teu rang directament. La majoria de fòrums utilitzen els rangs per indicar el nombre de missatges que has publicat i per identificar determinats usuaris, e.g. moderadors i administradors poden tenir un rang especial. Si us plau no facis un ús abusiu del fòrum enviant missatges de forma innecessària només per incrementar el teu rang; si ho fas, és probable que un moderador o l'administrador simplement baixin el teu nombre de missatges publicats.
Tornar a dalt
Quan clico sobre l'enllaç per enviar un email a un usuari se'm demana que iniciï una sessió
Desafortunadament, només els usuaris registrats poden enviar emails a través del formulari d'email que té implementat el fòrum (sempre i quant l'administrador hagi activat aquesta característica). Això es fa per evitar un ús inadequat del sistema d'email per part d'usuaris anònims.
Tornar a dalt

Publicació de missatges
Com publico un tema en un fòrum?
Fàcil, clica el botó adequat a la pantalla del fòrum o tema. És possible que necessitis registrar-te abans de poder publicar missatges, allò que se't permet està llistat al final de les pantalles dels fòrums i dels temes (la llista Pots publicar nous temes, Pots votar a les enquestes, etc.
Tornar a dalt
Com edito o esborro un missatge?
Si no ets un administrador o moderador del fòrum només pots editar o esborrar els teus propis missatges. Pots editar un missatges (de vegades només durant un període de temps limitat després de ser fet) clicant el botó editar del missatge en qüestió. Si algú ja ha respost al teu missatge trobaràs un petit text sota el teu missatge quan tornis a la pantalla del tema que llista el nombre de vegades que l'has editat. Això no apareixerà si ningú hi ha contestat ni tampoc si són els administradors o els moderadors els que editen el missatge (haurien de deixar un missatge dient què han modificat i per què). Si us plau tingues en compte que els usuaris normals no poden esborrar un missatge un cop algú hi ha contestat.
Tornar a dalt
Com afegeixo una signatura al meu missatge?
Per afegir una signatura a un missatge primer n'has de crear una, això es fa a través del teu perfil. Un cop creada pots activar l'opció Afegir signatura al formulari de publicació per tal d'afegir-la. També pots afegir la signatura per defecte a tots el missatges activant l'opció corresponent del teu perfil (de totes maneres pots desactivar l'addició de la teva signatura a missatges individuals deseleccionant l'opció afegir signatura al formulari de publicació).
Tornar a dalt
Com creo una enquesta?
Crear una enquesta és fàcil, quan publiques un tema nou (o edites el primer missatge d'un tema, si hi permís) hauries de veure l'opció Afegir enquesta sota el quadre del missatge principal (si no ho pots veure probablement no tens permís per crear enquestes). Has d'introduir un títol per a l'enquesta i llavors dues opcions com a mínim (per afegir una opció escriu la pregunta i clica sobre el botó Afegir opció). També pots decidir el límit de temps durant el qual l'enquesta estarà activa, 0 és una enquesta que no acaba mai. Hi haurà un límit per al nombre d'opcions que pots llistar que és decidit per l'administrador del fòrum.
Tornar a dalt
Com edito o esborro una enquesta?
Igual com amb els missatges, les enquestes només poden ser editades per l'usuari que les va crear, un moderador o l'administrador del fòrum. Per editar una enquesta clica sobre el primer missatge del tema (aquest sempre hi té l'enquesta associada). Si ningú ha emès cap vot llavors els usuaris poden esborrar l'enquesta o editar qualsevol opció d'aquesta, no obstant si algú ja hi ha votat només els moderadors i administradors poden editar-la o esborrar-la. Això és per evitar que la gent les falsegi canviant opcions a mitja enquesta.
Tornar a dalt
Per què no puc accedir a alguns fòrums?
Alguns fòrums poden estar limitats a determinats grups d'usuaris. Per veure, llegir, enviar missatges, etc. potser necessitis una autorització especial, només el moderador del fòrum i l'administrador poden permetre't l'accés, prova de contactar-hi.
Tornar a dalt
Per què no puc votar a les enquestes?
Només els membres registrats poden votar a les enquestes (per tal de prevenir el falsejament dels resultats), si t'has registrat i encara segueixes sense poder votar llavors probablement no tinguis els permisos necessaris.
Tornar a dalt

Formateig i Tipus de temes
Què és el codi BBCode?
BBCode és una implementació especial de l'HTML, si pots utilitzar BBCode o no ho decideix l'administrador (també pots deshabilitar-lo per a missatges individuals al formulari de publicació). BBCode té un estil molt similar al de l'HTML, els marcadors van entre claudàtors [ i ] i ofereix un major control sobre què i com es mostra alguna cosa. Per més informació sobre el BBCode mira la guia a que pots accedir des de la pàgina de publicació.
Tornar a dalt
Puc utilitzar l'HTML?
Depèn de si l'administrador t'ho permet o no, ell té el control sobre això. Si se't permet utilitzar-lo probablement et trobaràs amb que només funcionen determinats marcadors. Això és una característica de seguretat per evitar que la gent perjudiqui la visualització del fòrum utilitzant marcadors que en trenquin l'estructura. Si l'HTML està habilitat el pots desactivar per a missatges individuals a través del formulari de publicació.
Tornar a dalt
Què són els Smileys?
Els Smileys o Emoticons son petites imatges que poden ser utilitzades per expressar alguns sentiments utilitzant un petit codi, e.g. :) significa feliç, :( significa trist. La llista completa d'emoticons es pot veure al formulari de publicació. Intenta no abusar-ne però, poden fer ràpidament que un missatge es torni il·legible i un moderador pot decidir treure'ls o eliminar el missatge completament.
Tornar a dalt
Puc afegir imatges als missatges?
Pots mostrar imatges en els teus missatges. No obstant, de moment no hi ha una manera per pujar directament les imatges al fòrum. Per això has d'enllaçar-la a una imatge emmagatzemada en un servidor web accessible públicament, e.g. http://www.some-unknown-place.net/my-picture.gif. No pots ficar enllaços a imatges emmagatzemades al teu PC (si no és que es tracta d'un servidor accessible públicament) ni imatges emmagatzemades amb mecanismes d'autentificació, e.g. bústies de hotmail, yahoo, pàgines protegides per contrasenya, etc. Per mostrar la imatge utilitza o bé el marcador de BBCode [img] o l'apropiat d'HTML (si està permès).
Tornar a dalt
Què són los Anuncis?
Els anuncis sovint contenen informació important i els hauries de llegir tan aviat com sigui possible. Els anuncis apareixen a dalt de cada pagina al fòrum on són publicats. Si pots o no publicar un anunci depens dels permisos necessaris, aquests els decideix l'administrador.
Tornar a dalt
Què són els Temes Permanents?
Els temes permanents apareixen sota els anuncis als fòrums i només a la primera pàgina. Sovint són força importants i els hauries de llegir quan sigui possible. Igual com amb els anuncis l'administrador del fòrum decideix quins permisos es necessiten per publicar temes permanents a cada fòrum.
Tornar a dalt
Què són els Temes Tancats?
Els temes tancats o bloquejats estan així perquè un moderador o administrador del fòrum ho ha decidit. No pots enviar respostes als temes tancats i qualsevol enquesta que continguessin s'acaba automàticament. Els temes poden ser tancats per moltes raons.
Tornar a dalt

Nivells d'usuari i Grups
Què són els Administradors?
Els administradors són persones a les quals se'ls ha assignat el nivell de control més alt sobre el fòrum sencer. Poden controlar totes les facetes del fòrum com ara permisos, excloure usuaris, crear grups d'usuaris o moderadors, etc. També tenen permisos de moderador a tot el fòrum.
Tornar a dalt
Què són els Moderadors?
Els moderadors són persones (o grups de persones) el treball dels quals és vigilar la marxa dels fòrums regularment. Poden editar o esborrar missatges i tancar, desbloquejar, moure, esborrar i dividir temes al fòrum que moderen. Normalment els moderadors hi són per evitar que la gent es desviï dels temes o que enviïn missatges ofensius o insultants.
Tornar a dalt
Què són els Grups d'Usuaris?
Els grups d'usuaris són un mètode per que l'administrador pugui agrupar usuaris. Cada usuari pot pertànyer a diversos grups (això és diferent de molts altres fòrums) i a cada grup se li poden assignar drets d'accés individuals. Això facilita a l'administrador fer moderadors d'un fòrum a un grup d'usuaris o donar-los accés a un fòrum privat.
Tornar a dalt
Com puc unir-me a un Grup d'Usuaris?
Per unir-te a un grup d'usuaris clica l'enllaç de Grups d'Usuaris situat a la capçalera de la pàgina (depenent del disseny de la plantilla) i podràs veure tots els grups d'usuaris. No tots els grups son oberts, alguns estan tancats i d'altres fins i tot poden estar ocults. Si el grup és obert pots demanar unir-t'hi clicant el botó corresponent. El moderador del grup d'usuaris haurà d'acceptar la teva demanda, potser se't demanarà per què vols unir-te al grup. Si us plau no critiquis el moderador d'un grup en el cas de no ser acceptat, segur que tindran les seves raons.
Tornar a dalt
Com em converteixo en Moderador d'un Grup d'Usuaris?
Inicialment els grups d'usuaris els crea l'administrador del fòrum i també assigna un moderador. Si estàs interessat en crear un grup d'usuaris hauries de contactar amb l'administrador, prova d'enviar-li un missatge privat.
Tornar a dalt

Missatgeria privada
No puc enviar missatges privats!
Hi ha tres possibles raons: no estàs registrat o no has iniciat una sessió, l'administrador del fòrum ha deshabilitat la missatgeria privada a tot el fòrum o bé t'ha prohibit enviar missatges privats. Si es tracta del darrer cas prova de preguntar-li a l'administrador el perquè.
Tornar a dalt
No paro de rebre missatges privats no desitjats!
En un futur afegirem una llista per ignorar remitents al sistema de missatgeria privada. De moment, però, si no pares de rebre missatges no desitjats d'algú informa l'administrador del fòrum, ell pot prohibir a un usuari enviar missatges privats.
Tornar a dalt
He rebut spam o correu amb insults d'algú d'aquest fòrum!
Sentim molt sentir això. La característica d'enviar emails d'aquest fòrum inclou mecanismes de seguretat per localitzar els usuaris que envien aquests missatges. Li hauries d'enviar un email a l'administrador amb una còpia completa de l'email que has rebut, és molt important que inclogui les capçaleres (conté detalls de l'usuari que ha enviat l'email). Ell se'n pot ocupar.
Tornar a dalt

Sobre phpBB 2
Qui ha programat aquest fòrum?
Aquesta aplicació (en la seva forma original) està produïda, llançada i amb drets d'autor de phpBB Group. Està disponible mitjançant la GNU General Public Licence i és de lliure distribució, veure l'enllaç per més detalls.
Tornar a dalt
Per què la característica X no està disponible?
Aquesta aplicació està escrita i sota llicència a través del phpBB Group. Si creus que s'ha d'incloure una característica visita la pàgina web phpbb.com i mira què hi tenen a dir. Si us plau no enviïs demandes de noves característiques als fòrums de phpbb.com, el Grup utilitza sourceforge per manejar les tasques per incloure noves característiques. Si us plau llegeix els fòrums i per veure quina és la nostra posició, si és que en tenim, respecte una característica donada i llavors segueix el procediment descrit.
Tornar a dalt
Amb qui he de contactar sobre abusos i/o problemes legals relacionats amb aquest fòrum?
Hauries de contactar amb l'administrador del fòrum. Si no pots esbrinar qui és, primer hauries de contactar amb un dels moderadors del fòrum i preguntar-li amb qui t'hauries de posar en contacte. Si fins i tot així no obtens cap resposta hauries de contactar amb el propietari del domini (fes una cerca whois) o si el fòrum és en un servei gratuït (e.g. yahoo, free.fr, f2s.com, etc.), l'administració o departament d'abús d'aquest servei. Si us plau tingues en compte que el phpBB Group no en té cap control i no pot ser de cap manera responsable de com, on o per qui aquest fòrum és utilitzat. És absolutament inútil contactar amb el phpBB Group en relació amb qualsevol problema legal (comentaris difamatoris, etc.) que no estigui relacionat directament amb la pàgina web phpbb.com o l'aplicació de phpBB mateixa. Si envies un email al phpBB Group sobre un ús aliè d'aquesta aplicació hauries d'esperar una resposta tibant o cap resposta en absolut.
Tornar a dalt

Totes les hores són GMT + 2 Hores

Canviar a:  


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com

Free Web Hosting | File Hosting | Photo Gallery | Matrimonial


Powered by PhpBB.BizHat.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com